Zolare ® – Interieur Collectie Dagen

Evenementenhal Gorinchem – 22, 23 & 24 september 2024

Pirisol BV

Zolare ®

Over ons

Zonneschermen, screens, rolluiken… Bij Zolare vind je zonwering voor een comfortabel buitenleven én een aangenaam binnenklimaat.

Ons familiebedrijf is opgericht in 1983, maar de naam Zolare® bestaat pas sinds 2023. Voorheen waren wij namelijk Pirisol: een bekende naam in de markt van buitenzonwering. Maar hoewel onze naam is veranderd, blijven onze kwaliteit, service én snelle levertijd hetzelfde. En ook onze kernwaarden – nuchter en degelijk – blijven overeind.

In onze moderne productieruimte van maar liefst 7.000 m² maken wij buitenzonwering op maat. Van het zagen van de ruwe profielen tot de doekconfectie: alles doen wij zelf. Ons ruime assortiment leveren wij vervolgens aan woninginrichters en speciaalzaken. Voor deze Zolare-dealers staan wij altijd persoonlijk klaar.

Nieuws

Vacatures

Productieleider / Inkoper

Ben jij klaar voor een uitdagende leiderschapsrol in de dynamische wereld van Zolare? Als productieleider ben je het kloppend hart van onze organisatie, verantwoordelijk voor het coördineren en optimaliseren van operationele processen. We zoeken een enthousiaste en gedreven professional om ons team te versterken.

Ontdek de vacature op:

https://zolare.nl/vacatures/productieleider-inkoper

Vacatureadvertenties bekijken »

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top