Elke vloerbekleding heeft aandacht nodig. Wat begint bij het kiezen van de juiste ondervloer. - Interieur Collectie Dagen

De ondervloer zorgt namelijk voor meer woongenot en verlengt bovendien de levensduur van je vloerbekleding. Estillon helpt je graag kiezen met de juiste ondervloer, want er zijn veel facetten om rekening mee te houden.

 

Denk aan geluidsreducering. Wat helpt om overlast voor jezelf of bij je buren te voorkomen. 

Vloerbekleding gericht op brandvertraging kan levens redden. Met een isolerende ondervloer houd je de warmte in de ruimte langer vast en bespaar je bovendien op de energierekening.

Ook vloerverwarming vraagt om het juiste type ondervloer. Estillon heeft verschillende geschikte ondertapijten en ondervloeren met een optimale warmteoverdracht. Zo haal je het hoogste rendement uit de vloerverwarming.

Met een egaliserende ondervloer kunnen kleine oneffenheden op de ondergrond helemaal wegvallen, dit is essentieel voor een strak eindresultaat.

De juiste ondervloer kiezen levert later veel extra woongenot op! Ook dit jaar staat Estillon op de InCoDa (stand 812) en staan ze je graag te woord voor advies.

Estillon, we will improve your floor 

Deel dit bericht

Scroll naar top