Color(ful) Stories op InCoDa 2022 - Interieur Collectie Dagen
Het is International Wallpaper Week. De juiste timing om een bijzondere presentatie in het behangsegment dat flink opviel tijdens InCoDa 2022 uit te lichten. Het behangen kubushuis met de Tom Dixon Mirror Ball lamp, oftewel de stand van BN Walls. Heb jij ook het huis betreden en hun nieuwste collecties ontdekt? Mocht je ze gemist hebben, bekijk dan snel hieronder BN’s nieuwste collecties.

Bij het betreden van het huis kon je direct ‘The Marker’ collectie met Stroke 221240 in crème/beige, ontworpen door Studio Stefan Scholten aanschouwen. Hij beschrijft de collectie als volgt: “In deze collectie heb ik een wereld van composities en verrassende designs gecreëerd. De designs zijn abstract en grafisch en hebben allen verschillende textuur- en structurele eigenschappen. Papier, textuur, kleur en patroon zijn perfect gebalanceerd. De oorspronkelijke inspiratie voor deze collectie was de markeerstift waar ik vaak mee teken. Dit komt niet alleen tot uiting in het terugkerende gestreepte patroon maar ook in de manier waarop kleuren in elkaar overlopen, wat karakteristiek is voor de inkt van een markeerstift.”

Na een eerste blik vielen de designs met geometrische vormen in oranje en tropische patronen in koper/terra kleuren in combinatie met de spiegel design lampen direct op. Binnen in het huis werd volop inspiratie aangeboden met natuurlijk de collectie ‘Inspire’.

De combinatie van de oranje achtergrond met planten en een kolibrie van de Inspire 221183 en het geometrische patroon van Cubiq 220357 maakten het huis een spel van patronen. Art Director Stefan Scholten beschrijft de collectie van beide ontwerpen: ‘Voor mijn eerste collectieboek heb ik een selectie gemaakt van designs die in mijn ogen het meest uiteenlopend en interessant zijn. Sommige zitten al enige jaren in de collectie maar zijn in de vergetelheid geraakt. Door deze designs weer in de spotlight te zetten komen zij weer tot leven. Door kleine aanpassingen of nieuwe kleuren passen zij weer beter in het hedendaagse interieur.
In dit boek word je geïnspireerd door kleur. Door de verschillende designs op kleur te laten zien kun je jouw gehele huis in favoriete kleurtoon behangen. In iedere sectie zit genoeg keuze voor iedere ruimte.’

Cubiq 220357 Inspire 2
WhatsApp Image 2022-10-07 at 10.56.01 AM (1)
Inspire 221183 Inspire 3

Maar BN Walls viel niet alleen op bij haar eigen stand, een ontwerp van de Rivièra Maison collectie was ook te ontdekken op de zomerse stand van Moduleo ontworpen door het team van TopInterieurOntwerpers. Het thema van de stand was The Barn. De behangcollectie die hier samen met onder andere het Mesh patroon van de Moduleo Moods en de nieuwe Moduleo Roots collectie de show steelde was BN’s Rivièra Maison collectie. De Palazzo 221145 met natuurlijke materialen in rood bracht extra warmte aan het thema.

Ben je benieuwd naar meer of heb je vragen voor BN Walls? Ga dan naar BN’s online bedrijfsprofiel of via hun contactformulier.

Deel dit bericht

Scroll naar top