Bezoekers - Interieur Collectie Dagen

Waarom je InCoDa niet wilt missen

INSPIRATIE

Ontdek de nieuwste collecties van de prominente merken, de trendkleuren en (retail)trends voor het nieuwe seizoen.

KENNIS

Volg interessante lezingen en masterclasses ter voorbereiding op een succesvol en nieuw seizoen.

CONNECT

Ontmoet vertegenwoordigers van verschillende prominente merken in de woning- en projectinrichting.

AMBACHT

Beleef het ambacht live tijdens de Nationale Kampioenschappen en tijdens verschillende demo's.

Wie is de exposant?

Tijdens InCoDa ontdek je de nieuwste collecties in de segmenten raamdecoratie, vloeren, wandbekleding en stoffering. Wil je meer weten over de exposanten die je tijdens het vakevent kunt ontmoeten? Lees hier dan meer informatie over het exposantenprofiel.

Benieuwd welke fabrikanten, agenten en grossiers aankomende editie meedoen aan InCoDa en wat ze gaan presenteren? Bekijk dan hier de deelnemerslijst met alle bijbehorende online bedrijfsprofielen waarin je alvast enkele producten en diensten kunt ontdekken. Ook kun je vóór je bezoek contact opnemen met de exposanten.  

Programma

Tijdens InCoDa kun je ook verschillende lezingen en masterclasses volgen over diverse onderwerpen ter voorbereiding op het nieuwe seizoen. Aankomende editie zijn de thema’s Duurzaamheid en Smart Home. Van een trendlezing of een lezing over de retail tot aan een workshop over een 2.0 winkelplan en de finales van de Nationale Kampioenschappen.

NIEUW: EasyGo, jouw digitale draagtas

Tijdens aankomende editie kun je eenvoudig een persoonlijk overzicht van jouw bezoek aan InCoDa maken door middel van je eigen Smart Badge. Ook kun je door middel van je Smart Badge jouw visitekaartje delen met een exposant.

Lees hier hoe het werkt en maak gemakkelijk een overzicht van de nieuwste producten en diensten naar jouw persoonlijke interesse en stuur het eventueel door met één klik naar een collega.

Veilig naar InCoDa

Meer dan ooit is jouw veiligheid één van onze hoogste prioriteiten. Easyfairs en Interieur Collectie Dagen stellen alles in het werk om de veiligste plek te creëren om elkaar te ontmoeten en zaken te doen. Onze gezondheids- en veiligheidsprotocollen zijn ook in september 2020 met succes geauditeerd door SGS, de wereldleider op het gebied van inspectie, controle, analyse en certificering. Jouw gezondheid en welzijn zijn onze topprioriteit.

Blijf op de hoogte met de InCoDa nieuwsbrief

Lees het laatste nieuws

Scroll naar top