Interieur Collectie Dagen (InCoDa)

Waarom je InCoDa niet wilt missen

Laat de drukte even voor wat het is en kom tot rust in een gezellige en inspirerende sfeer met gratis verzorgde catering.

INSPIRATIE

Ontdek de nieuwste collecties van de prominente merken, de trendkleuren en (retail)trends voor het nieuwe seizoen.

KENNIS

Volg interessante lezingen en masterclasses ter voorbereiding op een succesvol en nieuw seizoen.

CONNECT

Ontmoet vertegenwoordigers van verschillende prominente merken in de woning- en projectinrichting.

AMBACHT

Beleef het ambacht live tijdens de Nationale Kampioenschappen en tijdens verschillende demo's.

Wie is de exposant?

Tijdens InCoDa ontdek je de nieuwste collecties in de segmenten raamdecoratie, vloeren, wandbekleding en stoffering. Wil je meer weten over de exposanten die je tijdens het vakevent kunt ontmoeten? Lees hier dan meer informatie over het exposantenprofiel.

Benieuwd welke fabrikanten, agenten en grossiers aankomende editie meedoen aan InCoDa en wat ze gaan presenteren? Bekijk dan hier de deelnemerslijst met alle bijbehorende online bedrijfsprofielen waarin je alvast enkele producten en diensten kunt ontdekken. Ook kun je vóór je bezoek contact opnemen met de exposanten.  

Even uit de drukte en in een inspirerende omgeving

Eindelijk kan de interieurbranche weer samenkomen op een beurs en om dat te vieren wordt de aankomende editie extra speciaal gevierd met meer inspiratie, kennis en ambacht dan ooit! Ontmoet op 12 – 14 september jouw leveranciers, de vertegenwoordigers van 200+ merken en jouw branchegenoten in een gezellige omgeving met verzorgde catering. Mis hét ontmoetingsmoment van het jaar, InCoDa, niet!

Programma

Tijdens InCoDa kun je ook verschillende lezingen en masterclasses volgen over diverse onderwerpen ter voorbereiding op het nieuwe seizoen. Aankomende editie zijn de thema’s Duurzaamheid en Smart Home. Van een trendlezing of een lezing over de retail tot aan een Pinterest workshop, een Parketpaviljoen powered by Parketblad en de finales van de Nationale Kampioenschappen.

EasyGo bez

NIEUW: EasyGo, jouw digitale draagtas

Tijdens aankomende editie kun je eenvoudig een persoonlijk overzicht van jouw bezoek aan InCoDa maken door middel van je eigen Smart Badge. Ook kun je door middel van je Smart Badge jouw visitekaartje delen met een exposant.

Lees hier hoe het werkt en maak gemakkelijk een overzicht van de nieuwste producten en diensten naar jouw persoonlijke interesse en stuur het eventueel door met één klik naar een collega.

InCoDa Covid FAQ alg

De veiligste omgeving om te netwerken

Evenementen zoals beurzen zijn vanuit de overheid toegestaan, omdat deze evenementen in zogeheten doorstroomlocaties worden gehouden. Dat heeft de overheid nogmaals bevestigd in de persconferentie van 13 augustus j.l. Dat betekent ook dat Interieur Collectie Dagen (InCoDa) in Evenementenhal Gorinchem doorgaat. Lees in de Covid-19 FAQ hoe wij de veiligste omgeving voor alle bezoekers, exposanten, partners en ons eigen personeel gaan neerzetten.

Blijf op de hoogte met de InCoDa nieuwsbrief

Lees het laatste nieuws

Scroll naar top