Interieur Collectie Dagen (InCoDa)

Waarom je InCoDa niet wilt missen

Laat de drukte even voor wat het is en kom tot rust in een gezellige en inspirerende sfeer met gratis verzorgde catering.

INSPIRATIE

Ontdek de nieuwste collecties van de prominente merken, de trendkleuren en (retail)trends voor het nieuwe seizoen.

KENNIS

Volg interessante lezingen en masterclasses ter voorbereiding op een succesvol en nieuw seizoen.

CONNECT

Ontmoet vertegenwoordigers van verschillende prominente merken in de woning- en projectinrichting.

AMBACHT

Beleef het ambacht live tijdens de Nationale Kampioenschappen en tijdens verschillende demo's.

Wie is de exposant?

Tijdens InCoDa ontdek je de nieuwste collecties in de segmenten raamdecoratie, vloeren, wandbekleding en stoffering. Wil je meer weten over de exposanten die je tijdens het vakevent kunt ontmoeten? Lees hier dan meer informatie over het exposantenprofiel.

Benieuwd welke fabrikanten, agenten en grossiers aankomende editie meedoen aan InCoDa en wat ze gaan presenteren? Bekijk dan hier de deelnemerslijst met alle bijbehorende online bedrijfsprofielen waarin je alvast enkele producten en diensten kunt ontdekken. Ook kun je vóór je bezoek contact opnemen met de exposanten.  

Hét moment voor het opdoen van inspiratie

Eind september is hét moment om de nieuwste collectie in raamdecoratie, vloeren, wandbekleding, stoffering en akoestiek voor de woning- en projectinrichting te ontdekken. Ontmoet bekende en nieuwe fabrikanten, grossies, importeurs en agenten van 200+ prominente merken en je branchegenoten in een gezellige en inspirerende omgeving met verzorgde catering.

Programma

Tijdens InCoDa kun je ook verschillende lezingen en masterclasses volgen over diverse onderwerpen ter voorbereiding op het nieuwe seizoen. Aankomende editie ontdek je bijzondere duurzame en slimme toepassing in een Tiny House en de aankomende trendkleuren in twee bijzondere stijlkamers. Daarnaast geven verschillende inspirators trendlezingen en masterclasses om jou de nodige inspiratie te geven voor succesvolle zaken in de aankomende periode. Tot slot, is het zeker een aanrader om een kijkje te nemen bij de Nationale Kampioenschappen Woning- en Projectstofferen en Parketleggen. Hier zie je zowel nieuw talent in stofferen aan de slag als professionals en zelfs kinderen aan het werk met echte houten vloeren.

InCoDa2023_MG_1700-054-web

EasyGo, maak je persoonlijke overzicht

Tijdens InCoDa kun je eenvoudig een persoonlijk overzicht van jouw bezoek aan InCoDa maken door middel van je eigen bezoekers Smart Badge. Zo kun je eenvoudig jouw visitekaartje delen met de merken waar je graag mee in contact komt en geef je aan dat je graag de speciale beursaanbieding ontvangt. Een ander voordeel je deelt alle mooie merken en producten in één klik met je collega’s.


Lees hier hoe het werkt en maak gemakkelijk een overzicht van de nieuwste producten en diensten naar jouw persoonlijke interesse en deel het met één klik .

Blijf op de hoogte met de InCoDa nieuwsbrief

Lees het laatste nieuws

Tiny House partner in de spotlight: ELTi

Tijdens InCoDa 2023 presenteerde team InCoDa in samenwerking met interieurarchitect Saskia Beekmans van Beekmans Design, Precofab (expert in modulaire en circulaire bouw) en verschillende inspirerende

Read More »
Scroll naar top