InCoDa, waar interieurdesign en ambacht elkaar ontmoeten

Evenementenhal Gorinchem – 22, 23 & 24 september 2024

Waarom je InCoDa niet wilt missen

InCoDa is een inspiratiepunt waar interieurdesign en ambacht samenkomen in een creatieve en gezellige sfeer. Ruim 200 merken, een masterclass programma, ervaar het ambacht tijdens demo’s en geniet van gratis verzorgde catering. Daarnaast ontmoet je op verschillende punten opkomend talent van de genormeerde opleidingsinstanties voor jouw winkel of projecten en voor een andere kijk op de branche.


Bezoek InCoDa en boost het succes van je bedrijf en bereid je voor op het nieuwe seizoen.

INSPIRATIE

Ontdek de nieuwste collecties van de prominente merken, de trendkleuren en (retail)trends voor het nieuwe seizoen.

KENNIS

Volg interessante lezingen en masterclasses ter voorbereiding op een succesvol en nieuw seizoen.

CONNECT

Ontmoet vertegenwoordigers van verschillende prominente en nieuwe merken in de woning- en projectinrichting.

AMBACHT

Ervaar het ambacht live tijdens verschillende demo's en tijdens de Nederlandse Kampioenschappen.

Wie is de exposant?

Tijdens InCoDa ontdek je de nieuwste collecties in de segmenten raamdecoratie, vloeren, wandbekleding en stoffering. Wil je meer weten over de exposanten die je tijdens het vakevent kunt ontmoeten? Lees hier dan meer informatie over het exposantenprofiel.

Benieuwd welke fabrikanten, agenten en grossiers aankomende editie meedoen aan InCoDa en wat ze gaan presenteren? Bekijk dan hier de deelnemerslijst met alle bijbehorende online bedrijfsprofielen waarin je alvast enkele producten en diensten kunt ontdekken. Ook kun je vóór je bezoek contact opnemen met de exposanten.  

Het moment voor het opdoen van inspiratie

Eind september is hét moment om de nieuwste collecties in raamdecoratie, vloeren, wandbekleding, stoffering en akoestiek voor de woning- en projectinrichting te ontdekken. Ontmoet de vertegenwoordigers van 200+ bekende en nieuwe prominente merken en je branchegenoten in een gezellige en inspirerende omgeving met verzorgde catering.

Programma

Tijdens InCoDa kun je ook verschillende lezingen en masterclasses volgen over diverse onderwerpen ter voorbereiding op het nieuwe seizoen. Aankomende editie ontdek je verschillende nieuwe toepassingen voor in de winkel, kun je masterclasses en demo’s volgen en volop inspiratie opdoen voor je bedrijf.
Daarnaast is het zeker een aanrader om nieuw talent voor je winkel of projecten te spotten bij de Nederlandse Kampioenschappen Woning- en Projectstofferen en Parketleggen. Hier zie je zowel nieuw talent in stofferen aan de slag als professionals en op zondag zelfs kinderen aan het werk met echte houten vloeren.

Smart Bage reader InCoDa

EasyGo, maak je persoonlijke overzicht

Tijdens InCoDa kun je eenvoudig een persoonlijk overzicht van jouw bezoek aan InCoDa maken door middel van je eigen bezoekers Smart Badge. Zo kun je eenvoudig jouw visitekaartje delen met de merken waar je graag mee in contact komt en geef je aan dat je graag de speciale beursaanbieding ontvangt. Een ander voordeel je deelt alle mooie merken en producten in één klik met je collega’s.


Lees hier hoe het werkt en maak gemakkelijk een overzicht van de nieuwste producten en diensten naar jouw persoonlijke interesse en deel het met één klik .

Blijf op de hoogte met de InCoDa nieuwsbrief

Lees het laatste nieuws

Tover / Floorme is terug op InCoDa

𝐙𝐞𝐭 𝐣𝐞 𝐬𝐜𝐡𝐫𝐚𝐩 𝐯𝐨𝐨𝐫 𝐞𝐞𝐧 𝐠𝐫𝐨𝐭𝐞 𝐝𝐨𝐬𝐢𝐬 𝐢𝐧𝐬𝐩𝐢𝐫𝐚𝐭𝐢𝐞 𝐯𝐨𝐨𝐫 𝐡𝐞𝐭 𝐞𝐜𝐡𝐭𝐞 𝐡𝐨𝐮𝐭 𝐨𝐩 𝐈𝐧𝐂𝐨𝐃𝐚 𝟐𝟎𝟐𝟒. Vloerspecialisten en parketteurs van Nederland en België opgelet! Tijdens de

Read More »

TAC Academy en Sign ‘O the Times bundelen hun krachten!

𝗧𝗔𝗖 𝗔𝗰𝗮𝗱𝗲𝗺𝘆 𝗲𝗻 𝗦𝗶𝗴𝗻’𝗢 𝘁𝗵𝗲 𝗧𝗶𝗺𝗲𝘀 𝗯𝘂𝗻𝗱𝗲𝗹𝗲𝗻 𝗵𝘂𝗻 𝗸𝗿𝗮𝗰𝗵𝘁𝗲𝗻! Maak Kennis met Hoogwaardige Interieurfolie en Professionele Trainingen van Sign O’ the Times en TAC Academy!

Read More »
Scroll naar top