Overmat Industries B.V. – Interieur Collectie Dagen

Overmat Industries B.V.

Over ons

**Overmat Industries – The Floor Technicians**

Overmat biedt een breed assortiment machines aan voor de bewerking van beton- en natuursteenvloeren. Zo kunt u terecht voor producten als betonfrezen, beton en natuursteen schuurmachines, strippers voor het verwijderen van verlijmde vloerbekleding, parketvloeren en tegels, Twister pads en diverse andere vloeronderhoudsmachines.
Bij Overmat vindt u onder andere de merken Woodboy®, HTC, Husqvarna, National Flooring Equipment, Airtec, Conjet en Obtego.

Beton schuren
Schuren, slijpen en polijsten gaat eenvoudig met de juiste tools en het vakkundige advies dat Overmat u biedt. Geen vloer of terras vormt een probleem, dat is immers waar wij goed in zijn: u voorzien in de beste machines, kennis overdracht en toebehoren voor de behandeling daarvan. Daarmee wordt beton schuren een klus die efficiënt en deskundig door u uitgevoerd kan worden.
Behandel vloeren vakkundig en professioneel met de machines en toebehoren van Overmat Industries BV.

Floorservice ontwikkelt en produceert diverse oliën en lakken in een brede range kleuren en effecten voor handmatige, professionele en fabrieksmatige verwerking op houten vloeren. Ook de daarbij behorende reinigings- en onderhoudsproducten worden niet vergeten.

Collectie op maat
Overmat biedt u ook de mogelijkheid om samen met u een Floorservice collectie op maat te maken! Spreekt een product u aan maar wilt u liever zelf de kleuren bepalen? Dat kan! Graag bespreken wij met u de mogelijkheden van een eigen collectie.

Gemarkeerd product

Products

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top