Overmat Industries B.V. – Interieur Collectie Dagen

Overmat Industries B.V.

Overmat Industries B.V.

Over ons

Overmat biedt een breed assortiment machines en toebehoren aan voor de bewerking van beton- en natuursteenvloeren. Zo kunt u terecht voor producten als betonfrezen, beton en natuursteen schuurmachines, strippers voor het verwijderen van verlijmde vloerbekleding, parketvloeren en tegels, Twister pads en diverse andere vloeronderhoudsmachines.
Bij Overmat vindt u onder andere de merken Woodboy®, HTC, Husqvarna, National Flooring Equipment, Airtec, Conjet, Repex, Obtego en Sprintus.
*************
Vloeren strippen
Overmat is dealer van de kwaliteitsmerken Husqvarna, Airtec, Wolff en National Flooring Equipment. Welk model vloerstripper u het beste kunt gebruiken hangt af van de grootte van het oppervlak en de snelheid waarmee u wilt werken. Ook het materiaal dat gestript wordt en de ondergrond bepaald welke machine het beste bij het werk past.
Behandel vloeren vakkundig en professioneel met de machines en toebehoren van Overmat Industries BV.
——————————
Floorservice ontwikkelt en produceert diverse oliën en lakken in een brede range kleuren en effecten voor handmatige, professionele en fabrieksmatige verwerking op houten vloeren. Ook de daarbij behorende reinigings- en onderhoudsproducten worden niet vergeten.
*************
Collectie op maat
Overmat biedt u ook de mogelijkheid om samen met u een Floorservice collectie op maat te maken! Spreekt een product u aan maar wilt u liever zelf de kleuren bepalen? Dat kan! Graag bespreken wij met u de mogelijkheden van een eigen collectie.

Gemarkeerd product

Products

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top