Masureel International – Interieur Collectie Dagen
Masureel International

Masureel International

Over ons

Masureel is een 100% Belgisch bedrijf dat hoogwaardig kwaliteitsbehang produceert. Alle Masureel producten staan voor creativiteit, kwaliteit en groene innovatie. Roots, Art en Nature zijn onze kernwaarden, samen vormen ze de passie die Masureel drijft.

Geworteld in het hart van West-Vlaanderen, kent Masureel een rijke familiegeschiedenis in de vlasteelt. Met respect voor die roots, zet Masureel zich in om de kloof tussen kunst en industrie te overbruggen. Elke behangcollectie wordt vanaf het prille ontwerp tot afgewerkt product, volledig in-huis gemaakt. Onze producten worden onderbouwd door een rijk archief aan textielontwerpen en een uitgebreide collectie hedendaagse kunst. De onuitputtelijke creatieve drang van de ontwerpers en het aanhoudend verlangen om de nieuwste technologieën toe te passen in productie, zorgen ervoor dat Masureel blijvend innoveert en uitblinkt in kleur, ontwerp en textuur.
Toegewijd zijn aan het milieu is voor Masureel een erg belangrijke waarde. We zijn vastbesloten om te blijven werken aan een betere toekomst met zorg voor de natuur. We streven ernaar een minimale impact te genereren in zowel onze productiefaciliteiten als de materialen die we produceren en zijn steeds op zoek naar de nieuwste innovatieve technieken om ecologisch, milieuvriendelijk behang te produceren.

Guy Verstraete: “Met onze producten willen we emotie creëren. Bij het maken van een collectie spelen we met kleur, tekeningen en materie. Door de samenwerking van die verschillende elementen kom je tot een emotie. We streven ernaar met ons behang emotie en kwaliteit te brengen. Levenskwaliteit.”

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top