HomeDecoHub – powered by Colijn IT – Interieur Collectie Dagen

Evenementenhal Gorinchem – 22, 23 & 24 september 2024

HomeDecoHub – powered by Colijn IT
HomeDecoHub – powered by Colijn IT

HomeDecoHub – powered by Colijn IT

Over ons

We hebben als missie om de meubel- en woondecoratie-industrie te transformeren. Traditionele methoden om producten te presenteren schieten vaak tekort, maar bij HomeDecoHub gebruiken we gecentraliseerde 3D-content en geavanceerde visualisatietechnieken om de manier waarop producten worden getoond en verkocht te revolutioneren.

Ons interieur visualisatieplatform wint snel aan populariteit binnen de Europese meubelretail- en interieurdesignmarkt in 2024. Voortbouwend op 40 jaar ervaring als software ontwikkelaar voor de woonbranche, biedt HomeDecoHub een onmisbare tool voor de meubelretailer.

Ons platform verbindt merken en retailers en biedt gebruiksvriendelijke 3D-tools, een uitgebreide bibliotheek van configureerbare 3D-merkcollecties en actuele productgegevens, allemaal ontworpen om gezamenlijk verkoopsucces te behalen.

Dit stelt merken niet alleen in staat om hun collecties in verbluffend 3D te presenteren, maar biedt retailers ook geavanceerde tools om boeiende en overtuigende winkelervaringen te creëren. Het gaat om meer dan alleen esthetiek; het draait om het realiseren van impactvolle verkoopresultaten.

Powered by Colijn IT

Producten

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top