Floer B.V. – Interieur Collectie Dagen

Evenementenhal Gorinchem – 22, 23 & 24 september 2024

Floer B.V.
Floer B.V.

Floer B.V.

Over ons

Floer is de grondlegger van het immens populaire Walvisgraat PVC, waarmee we onze positie als trendsetters bevestigen. We vernieuwen ons assortiment voortdurend met duurzame en veelzijdige producten, en zijn trots op onze prachtige vloeren. Met ons brede assortiment willen we een blijvende impact maken in de wereld van vloeren. Daarom ontwikkelen we in onze vloerenfabriek op maat gemaakt eiken parket, bieden we unieke Hybride Hout vloeren aan en zijn we de uitvinders van de matste vloeren van Nederland: MEGAMAT© PVC.

Of je nu op zoek bent naar een vloeroplossing voor een huis, een groot zakelijk project, of advies nodig hebt als interieurontwerper, wij staan klaar om je te helpen! We denken met je mee en adviseren je graag over het beste materiaal en de mooiste Floer-kleur, afhankelijk van jouw situatie.

Met meer dan 100 Floer-dealers in Nederland en België verspreiden we onze passie voor hoogwaardige vloeren. Ondanks dat iedere Floer-dealer profiteert van een exclusief afzetgebied, is er in sommige steden nog ruimte voor uitbreiding! Daarnaast zijn we sinds vorig jaar ook actief op de internationale vloerenmarkt.

Door de combinatie van een uniek en divers assortiment vloeren, buitengewone akoestische wandpanelen en een volledig verzorgde leg- en installatieservice, kun je altijd op Floer rekenen. Ontdek zelf onze producten tijdens InCoDa 2024 en ervaar de kwaliteit van onze MEGAMAT© Walvisgraat vloeren, XXL Click PVC, en Akukurk Wandpanelen!

Wil je een Floer-dealer worden? Ontmoet ons team tijdens de InCoDa-dagen en ontdek de voordelen van samenwerking. We vertellen je graag meer over onze producten en de aantrekkelijke extra’s voor jou als Floer-dealer.

Producten

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top