Trendy en stijlvolle maatwerk meubels passend bij iedere woonstijl! – Interieur Collectie Dagen

Trendy en stijlvolle maatwerk meubels passend bij iedere woonstijl!

Beschrijving

Trendy en stijlvolle maatwerk meubels passend bij iedere woonstijl!

Creëer optimaal woongenot
STIJL is een Nederlands merk wat consumenten helpt om zelf een maatwerk kast, meubel of deur zelf te ontwerpen en hiermee de basis te leggen voor hun optimale woongenot. Van handige slaapkamerkasten- en inloopkasten tot unieke hangmeubels, dressoirs en stoere industriële deuren.

Zelf ontwerpen
Via onze online configurator kunnen consumenten zelf, of samen met de professional, volledig naar wens en behoefte zijn eigen kast, meubel of industriële deur op maat. Speel met kleur, design en indeling in de configurator om te komen tot je ideale interieuritem. Tijdens het ontwerpproces krijgen jullie gelijk inzage in de prijs. De bestelling komt binnen in onze fabriek in Gorinchem en wordt vervolgens met uiterste zorg en nauwkeurig op maat gefabriceerd door onze vakmensen.

Samen met een expert
STIJL is bedoeld voor consumenten die in samenwerking met een expert hun huis mooi willen maken zodat het totale plaatje klopt. Zij vinden het belangrijk dat het goed gebeurt en laten het daarom graag aan een professional over, jij dus. Met STIJL koop je tenslotte niet zomaar een kast, meubel of industriële deur maar een bijzonder en tijdloos exemplaar. Binnen 10-15 werkdagen geleverd en met 20 jaar garantie.

Dealers welkom!
Bij ons staan de dealers centraal. Jullie zijn ons visitekaartje. Met elkaar bieden wij de consumenten inspiratie, een gebruiksvriendelijke configurator, mooie showroomopstellingen en vooral ook; offline en online zichtbaarheid.

Media

Gallery

Deel op Social Media

Scroll naar top