Nieuwenhuis milieubewust in voorbereiding van vloeren en oppervlakten. – Interieur Collectie Dagen

Nieuwenhuis milieubewust in voorbereiding van vloeren en oppervlakten.

Beschrijving

Nieuwenhuis milieubewust in voorbereiding van vloeren en oppervlakten.

Nieuwenhuis.NL is al vele jaren een toonaangevende firma wanneer het vloerrennovaties en vloerpreparaties betreft.
Het voltallige personeel is VCA gecertificeerd en bevatten daarnaast verschillende vakgerichte certificaten.
“Scholing en flexibele inzetbaarheid vind ik belangrijk voor onze medewerkers, daarnaast vind ik het van belang dat mijn medewerkers aan alle veiligheidseisen voldoen, zoals helm, bril en stofmasker op als dit nodig is. Snelheid is belangrijk maar gezondheid is belangrijker” zegt directeur Herbert Nieuwenhuis.

Voor het verbeteren van de arbeidsomstandigheden worden verschillende hulpmiddelen aangeschaft en naar effectiviteit getest.
Dat dit door het personeel gewaardeerd wordt blijkt wel uit het feit dat het personeel’s verloop erg laag is.
De diensten die Nieuwenhuis zijn klanten biedt zijn stuk voor stuk stofarm en stofvrij, of het nu om stralen, frezen, schuren of schaven gaat.

Als het gaat om stofvrij stralen wordt er gebruik gemaakt van straalgrit. Dit is een milieu ontlastend middel.
Stofvrij werken biedt verschillende voordelen zo gaat er nauwelijks tijd verloren bij opruim en schoonmaakwerkzaamheden. Hierdoor is het mogelijk direct verder te gaan met overige werkzaamheden.
De werkplekken/locaties kunnen uitgerust worden met een eigen stroomvoorziening, denk dan aan een aggregaat die stroom opwekt.
Om deze aggregaten milieubewuster in te zetten is het mogelijk om deze te laten lopen op blauwe diesel, beter bekent als HVO 100.
HVO 100 is een volledig fossielvrije diesel met een 89 % lagere uitstoot van CO2 dan gewone diesel.

Nieuwenhuis heeft niet alleen oog voor zijn klanten maar ook oog voor het milieu want zelfs alle bedrijfsvoertuigen voldoen aan emissienorm euro 5 of hoger.

“Onze slogan, Nieuwenhuis de beste basis onder iedere afwerking is eigenlijk een beetje achterhaald want we zijn nu ook de groenste basis onder iedere afwerking” besluit Herbert Nieuwenhuis met een glimlach.

Media

Gallery

Website

Downloads

Deel op Social Media

Scroll naar top