dib zonwering en Wehlton Trading gaan samenwerken – Interieur Collectie Dagen
dib zonwering en Wehlton Trading gaan samenwerken
dib zonwering / Wehlton Trading

dib zonwering en Wehlton Trading gaan samenwerken

SAMEN STERKER DE TOEKOMST TEGEMOET

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Wehlton en dib zonwering hebben elkaar gevonden en gaan als 1 verder gaan.

Daar wij al regio collega’s met een gelijke cultuur waren is de stap om samen te gaan een kleine en betrekken wij dan ook op korte termijn samen onze nieuwe locatie aan de Braken 16 te Obdam om jullie optimaal te kunnen blijven bedienen.

De voordelen zijn reuze; een grotere binnendienst die er samen voor gaat zorgen voor een nog betere bereikbaarheid en ook een buitendienst met onder andere 6 rayonmanagers die klaar staan om jullie vragen te beantwoorden. Natuurlijk ook uitbreiding van de collecties waarbij de uitgebreide Shuttercollectie beschikbaar is voor DIB partners en de scherp geprijsde Dible en plissé collectie tezamen met de horren voor de Wehlton dealers en veel meer.

We zijn druk aan het werk om onze nieuwe showroom en trainingsruimte te bouwen waar we straks jullie kunnen ontvangen voor training in Shutters, Domotica, Horren, Plisse’s en Dibli’s.

Kijk ook eens op wehltonwoods.com ons duurzame initiatief; Wil je met jouw organisatie impact maken? Meldt je aan en draag bij aan een beter klimaat, meer biodiversiteit en gezonde leefomstandigheden.

Wehlton Woods plant bomen in Nederland en in Spanje.

Heb je vragen, neem dan contact met ons.

Met vriendelijke groet

Etienne Heemskerk

Wehlton Trading B.V. / DIB Zonwering B.V.
Braken 16
1713 GC Obdam
info@wehlton.com
info@dibzonwering.nl
0224 23 00 10
0850 43 88 86

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top