Blog: BREL HOME motoren dragen bij aan rust en privacy in ‘House of Rituals’ in Amsterdam – Interieur Collectie Dagen

Blog: BREL HOME motoren dragen bij aan rust en privacy in ‘House of Rituals’ in Amsterdam

Beschrijving

Blog: BREL HOME motoren dragen bij aan rust en privacy in ‘House of Rituals’ in Amsterdam

Wanneer je bij House of Rituals de deuren binnen komt lopen, kom je in een hele andere wereld. De luxe uitstraling, de levendige kleuren en de verschillende geuren komen je tegemoet. Op de begane grond van House of Rituals vind je alle Rituals collecties in één grote ruimte. Daarnaast kun je ook een lekker hapje eten bij het door Azië geïnspireerde restaurant Rouhi. Op de tweede verdieping vindt je de nieuwste collecties.

Op 14 mei gingen de tweede en derde verdieping van het pand ook open. Op deze verdiepingen ligt de focus op lichaam en geest. Rituals belooft dat je bij jouw bezoek aan de Mind & Body Spa volledig tot rust komt door de speciale behandelingen en de House Of Rituals signature behandelingen. Ook meditatie met 4D muziek hoort bij de mogelijkheden. Om de bezoekers optimaal in rust te laten genieten van de behandeling heeft Hofmans at Home hier binnenzonwering geplaatst.

De ramen van de verdiepingen van de Mind & Body Spa zijn volledig voorzien van luxe houten jaloezieën die ervoor zorgen dat je privacy en rust ervaart. In totaal heeft Hofmans at Home 53 houten jaloezieën mogen ophangen in het hele Afrikahuis. Op de tweede verdieping zijn de houten jaloezieën voorzien van onze bi-directionele motoren en op de derde verdieping van mono-directionele motoren. Deze laatste motoren sturen de houten jaloezieën aan via het smart home systeem van KNX. De houten jaloezieën zijn namelijk een onderdeel van het meditatieprogramma bij de Mind Spa. Het openen en sluiten is geprogrammeerd, je komt binnen in een lichte ruimte waar de houten jaloezieën omhoog zijn en zodra de sessie begint zakken de houten jaloezieën en sluiten de lamellen.

Het ‘House of Rituals’ is een mooi visitekaartje voor de producten van BREL HOME. BREL HOME is trots om te zien hoe de motoren bijdragen aan de sfeer, rust en privacy die Rituals haar bezoekers belooft. Dit project laat zien dat samenwerken met Hofmans at Home van groot belang is om het project succesvol te laten voorlopen.

Media

Gallery

Website

Downloads

Deel op Social Media

Scroll naar top