Binnenzonwering instellen naar wens – Interieur Collectie Dagen

Binnenzonwering instellen naar wens

Beschrijving

Binnenzonwering instellen naar wens

Het top-down-bottom-up systeem van BREL HOME

Plissé en honeycomb gordijnen zijn functioneel en zorgen voor een sfeervolle uitstraling in de woning. Met het handige top-down-bottom-up systeem kun je gemakkelijk de onderlat en de tussenlat los van elkaar bedienen. Voor plissé en honeycomb gordijnen heeft BREL HOME een speciale motor. De BJE24TD top-down-bottom-up motor is een compacte 12V radio motor waarbij de boven-, onder en tussenposities elektronisch afgesteld kunnen worden. Uniek aan dit systeem is dat het elektronisch is geregeld dat de onderlat en de tussenlat elkaar niet kunnen passeren. Hierdoor is een mechanische stopper overbodig.

De besturing van de top-down-bottom-up radio motor kan gedaan worden middels de DD2762 15-kanaals afstandsbediening of met de app van BREL HOME. Deze afstandsbediening is speciaal gemaakt voor de plissé of honeycomb gordijnen. De afstandsbediening is voorzien van twee bedieningspanelen waarmee de onderlat en de tussenlat los van elkaar aangestuurd kunnen worden. Ondanks dat de onderlat en tussenlat los van elkaar bediend worden, is het onmogelijk dat deze twee elkaar kunnen raken.

Houten jaloezieën met tiltfunctie

Houten jaloezieën zorgen voor een warme uitstraling in iedere woning en zijn perfect om de lichtinval in de binnenruimte te bepalen. Is er meer privacy of minder lichtinval nodig, dan kunnen de lamellen naar onder of naar boven gekanteld worden. Voor houten jaloezieën heeft BREL HOME de BTE50 radio motor waarmee de lamellen van de jaloezie gekanteld kunnen worden. Met de BTE50 radio motor kan iedere houten jaloezie gemotoriseerd worden.

Media

Deel op Social Media

Scroll naar top