Viehoff B.V. – Interieur Collectie Dagen

Viehoff B.V.

Over ons

De up-to-date groothandel voor de woninginrichting, projectinrichting en de parketteur.

Viehoff Fournituren in Heerhugowaard is sinds 1984 een begrip op het gebied van woninginrichting. In de afgelopen periode is onze groothandel uitgegroeid tot hét vertrouwde adres voor de betere woning- en projectinrichter, parketspeciaalzaak en binnenhuisadviseur.

In onze branche volgen nieuwe trends en ontwikkelingen elkaar snel op. Door ons assortiment altijd up-to-date te houden, spelen wij optimaal in op de wensen van onze afnemers. In de afgelopen tien jaar is met name de vraag naar laminaat en PVC-stroken sterk toegenomen. Onze collecties hierin hebben wij dan ook aanzienlijk verbreed. Ook binnenzonwering hebben we in ons assortiment. Bij Viehoff vindt de vakman alles onder één dak op het gebied van woningstoffering en parket. Naast de vloeren bieden wij een compleet en breed pakket verwerkings- en afwerkingsmaterialen aan. Dit one stop shopping-concept is, in combinatie met onze technische kennis en service, van grote meerwaarde voor klanten uit heel Nederland. Ook in de toekomst staan wij altijd voor u klaar om u, als professional in de woninginrichting en parketbranche, nóg beter van dienst te zijn.

Wij leveren Aspecta Flooring PVC, Maison Laminaat, Meister Laminaat en Designvloeren, Schönox Egalisaties en Lijmen, Ondervloeren, Unifloor, Maison Binnenzonwering, Forest Gordijnrailsystemen, Zeno Protect Schoonloopmatten, Canect Spuitlijm, Döllken, MDF Cubu Flex Plinten, Prinz afwerkprofielen, Plinten, Pajarito Gereedschappen, Sia Schuurmateriaal, Roberts, Mozart Mesjes en Snickers Werkkleding.

Gemarkeerd product

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top