T&G Wood International BV – Interieur Collectie Dagen

Evenementenhal Gorinchem – 22, 23 & 24 september 2024

T. & G. Wood International BV
T. & G. Wood International BV

T&G Wood International BV

Over ons

T&G wood is producent/groothandel van exclusieve houten vloeren. Wij bieden voor elk interieur een passende vloer. We voeren een veelzijdig assortiment multiplank parket, lamelparket en massief parket. Onze sterke punten zijn maatwerk en een flexibele aanpak. Het resultaat: vloeren die verwachtingen overtreffen. We zijn continu bezig om onze processen en producten te optimaliseren. Dit doen wij voornamelijk met ons merk Cinzento Custom Made®.

Cinzento Custom Made® is gespecialiseerd in het bewerken van eiken houten vloeren, waarbij de wens van de klant centraal staat.

Al onze vloeren vallen onder ons Healthy Home concept. Hiermee garanderen wij dat de houten vloer duurzaam zijn en voor een gezonde leefomgeving zorgen. Dit betekend dat het hout niet voortkomt uit massaproductie, maar dat het zorgvuldig behandeld en op diverse punten in het proces gecontroleerd is. Ook betekend dit dat duurzaam ondernemen bij ons de norm is. Zo produceren wij met elektriciteit dat door onze zonnepanelen opgewerkt is. Verder gebruiken wij VOC-vrije olie en lak op waterbasis.

Daarnaast bieden wij onder Cinzento Custom Made® een afgestemd onderhoudssysteem met diverse op maat gemaakte onderhoudsproducten. Om uw project af te maken bieden wij ook aanverwante artikelen aan zoals lijmen, plinten, ondervloeren, trapdelen, convectorputroosters en gereedschappen. Deze zijn ook eenvoudig te bestellen via onze webshop.

Onze productprogramma’s Cinzento Custom Made®, Basic Line en Gelakt bieden veel variatie in afmetingen, sorteringen, bewerkingen en prijsniveau’s. Voor vrijwel elke wens hebben wij een product in ons assortiment, of kunnen wij een passend alternatief aanbieden. Bekijk hieronder de productprogramma’s.

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top