T. & G. Wood International BV – Interieur Collectie Dagen

T. & G. Wood International BV

T. & G. Wood International BV

Over ons

T&G wood is producent/groothandel van exclusieve houten vloeren. T&G Wood heeft voor elk interieur een passende vloer. We voeren een veelzijdig assortiment multiplank parket, lamelparket en massief parket. Onze sterke punten zijn maatwerk en een flexibele aanpak. Het resultaat: vloeren die verwachtingen overtreffen. We zijn continu bezig om onze processen en producten te optimaliseren. Dit doen wij voornamelijk met ons merk Cinzento Custom Made®.

Cinzento Custom Made® is gespecialiseerd in het bewerken van eiken houten vloeren, waarbij de wens van de klant centraal staat.

100% Pure Wood
Al onze vloeren voldoen aan het 100% Pure Wood label. Met dit label kunnen wij garanderen dat de betreffende vloer niet voortkomt uit massaproductie, maar dat deze zorgvuldig behandeld en op diverse punten in het proces gecontroleerd is. Onze exclusieve houten vloeren zijn dan ook een kwaliteitsproduct.

Daarnaast bieden wij onder Cinzento Custom Made® een afgestemd onderhoudssysteem met diverse op maat gemaakte onderhoudsproducten. Om uw project af te maken bieden wij ook aanverwante artikelen aan zoals lijmen, plinten, ondervloeren, trapdelen, convectorputroosters en gereedschappen. Deze zijn sinds kort ook eenvoudig te bestellen via onze webshop.

Onze productprogramma’s Cinzento Custom Made®, Basic Line en Ariket bieden veel variatie in afmetingen, sorteringen, bewerkingen en prijsniveau’s. Voor vrijwel elke wens hebben wij een product in ons assortiment, of kunnen wij een passend alternatief aanbieden. Bekijk hieronder de productprogramma’s.

Gemarkeerd product

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top