Studio Wae – Interieur Collectie Dagen

Studio Wae

Studio Wae

Over ons

Over Studio Wae
– Maximale impact, zero wa(e)ste –
De visie van Studio Wae is om impact te maken op de natuurlijke grondstofwinning, door reststromen om te zetten in schaalbare en mooie producten. Wij vinden het belangrijk dat iedereen beseft dat afval een positieve waarde kan hebben. Door gebruik te maken van productieuitval materiaal, verlengen we de levenscyclus van dit afval.

Circulaire kleden en flooring

Onze unieke kleden met geometrische vormen zijn gemaakt van productie uitval van grote tapijttegel producenten in Nederland. Met deze pioniers op het gebied van duurzaamheid zijn samenwerkings- overeenkomsten gesloten om de levensduur van hun afval te verlengen. Kies jouw eigen kleur, vorm en maat om een uniek kleed te creëren, die in elke ruimte past

Met een uniek kliksysteem worden de losse tegels met elkaar verbonden, waardoor je alle vrijheid hebt om een eigen compositie te maken.
Of ga voor circulaire vloeren en bedek je hele ruimte met onze modulaire tegels, ook hier heb je de keuze uit verschillende kleuren en vormen. Check onze instagram: ‘@studio_wae’ om inspiratie op te doen.

Sociale impact

De productie van onze circulaire vloeroplossingen gebeurd in Utrecht en wordt uitgevoerd door mensen met beperkte werkgelegenheid in onze eigen werkplaats. Onze missie is om zo veel mogelijk Syrische statushouders een baan aan te kunnen bieden, zodat wij hen een solide basis kunnen bieden om een toekomst op te gaan bouwen in Nederland.

Create your own Wae.

Gemarkeerd product

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top