Stone Age BV – Interieur Collectie Dagen

Stone Age BV

Over ons

Stone Age is producent en leverancier van diverse soorten betonstuc. Dit jaar zijn wij wederom op de INCODA aanwezig om onze unieke betonstuc producten aan jullie te presenteren. Gezien het succes van dit product breidden we het assortiment uit met Basebeton, Sichtbeton, Stuccopuro en Oxidestuc. Een uniek interieur creëren voor elke woonstijl is onze missie!

Gemarkeerd product

Vacatures

IMG_9796

Creatieve Marketeer

Ben jij een marketeer in hart en nieren? Kun jij goed overweg met programma’s zoals Photoshop en InDesign en ben je creatief? En ben jij beschikbaar voor 24 – 32 uur per week? Lees dan snel verder!

Binnen Stone Age zul je de afdeling marketing gaan ondersteunen. Denk bijvoorbeeld aan het bedenken van marketing acties, schrijven van content en het meedenken over Met programma’s zoals Photoshop, InDesign en Illustrator maak jij creatieve ontwerpen die bijdragen aan het uitbouwen van Stone Age en haar producten.

We zoeken en creatief en energiek persoon die communicatief sterk is. Je hebt minimaal 1 jaar relevante werkervaring. Je denkt graag mee in het proces en je bent in staat zelfstandig aan diverse opdrachten te werken waarbij je concepten bedenkt en uitwerkt maar ook snel DTP werk kan verrichten. Je hebt oog voor detail, werkt nauwkeurig en gaat altijd voor een overtuigende en aantrekkelijke vormgeving.

Meer weten? Neem dan contact met ons op.

Lees verder »
IMG_0067

Grafisch Vormgever/DTP-er

Wij zijn op zoek naar een Creatief DTP-er voor 24 uur per week die ons marketing team gaat ondersteunen bij DTP en grafisch vormgeving werkzaamheden en Stone Age daarmee online en offline gaat versterken. Bekijk de vacature!

Wat worden je taken?
Ontwerpen, opmaken en uitwerken van allerlei soorten marketing- en sales materialen. Je ontwikkelt nieuwe merkidentiteiten maar pakt ook allerlei soorten DTP werkzaamheden op zoals het maken van talenvarianten van verpakkingen. Je werkt nauw samen met de collega’s van de afdeling sales en het warehouse.

Lees verder »

Neem contact met ons op

Scroll naar top