Stone Age BV – Interieur Collectie Dagen

Stone Age BV

Over ons

Wat begon als een winkel met bijzondere tegels in Rijssen is inmiddels een bedrijf met verschillende betonlook kwaliteitsoplossingen voor wandafwerking en vloeren. De passie voor beton, die was er al vanaf de oprichting in 2000. De producten van Stone Age worden gekenmerkt door unieke eigenschappen waarmee ze stuk voor stuk bijzonder zijn en je in een handomdraai jouw eigen sfeer creëert. Dat is de kracht
van pure ambacht!

TRIP DOWN MEMORY LANE
In 2004 werd Stone Age in Nederland één van de eerste leveranciers van het populaire Beton Ciré, een ijzersterke betonstuc op basis van cement. Ruim een decennium later is Stone Age zelf producent van betonvloeren en wandafwerkingen. In 2015 kwam de Beton Flow – cementgebonden gietvloer – op de markt. Duurzaam, UV-stabiel, robuust, naadloos en gemakkelijk te onderhouden. De vloer kent bovendien een lange levensduur. Dezelfde eigenschappen gelden voor BaseBeton, een high-end betonstuc wand- en vloerafwerking welke leverbaar is in nagenoeg iedere RAL- en NCS-kleur. BaseBeton betekent: weinig voorwerk, sneller aanbrengen en een kortere droogtijd. Ook in de badkamer, want onze betonstuc is net zo waterdicht als tegels.

Extra bijzonder is dat elke betonlook wand of vloer uniek is, de hand van de verwerker maakt namelijk het verschil.
klanten worden bij ons op hun wenken bediend. We kunnen bijna iedere gewenste kleur leveren en denken op alle vlakken mee.

Recent hebben we Oxidestuc geïntroduceerd: een op de wand toepasbare stuclaag op metaalbasis welke perfect past bij de retrolook.’ Oxidestuc is verkrijgbaar in kleuren als Goud, Aluminium en Roest.

‘Betonlook leek in eerste instantie een trend, maar die fase zijn we voorbij. Dit is absoluut een blijvertje. Het is nu zaak dat aannemers het in hun programma gaan opnemen. Daar hebben ze natuurlijk technische specificaties voor nodig. We beschikken over de juiste documentatie waarmee we aannemers garanties bieden.

Betonlook vloeren en wandafwerkingen doen het goed in zowel
particuliere als zakelijke omgevingen. Intensief gebruik is dankzij de topcoating absoluut geen belemmering. Deze toplaag zorgt er bovendien voor dat een omgevallen kop koffie of glas wijn en
zanderige schoenzolen geen grip krijgen op de uitstraling

Gemarkeerd product

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top