Spits – House For Decorative Brands – Interieur Collectie Dagen

Spits – House For Decorative Brands

Spits – House For Decorative Brands

Over ons

Spits Wallcoverings, oftewel Spits House for Decorative Brands, is leverancier van diverse merken woondecoratie producten.

Onder het merk Dutch Wallcoverings wordt een uitgebreide collectie behang verkocht variërend van hip en trendy behang tot het exclusieve behang van Roberto Cavalli of Carl Robinson.

Voor de aankleding van de badkamer levert Spits de merken Kleine Wolke, Sorema en Graccioza. Kleine Wolke staat voor een brede en toegankelijke collectie badkameraccessoires, zoals badmatten, wastafelaccessoires (zeepdispensers, tandenborstelbekers) en douchegordijnen van hoge, Duitse, kwaliteit en aansprekende dessins. Sorema biedt een soortgelijke collectie op een iets hoger niveau en Graccioza staat voor een collectie zeer hoogwaardige badkameraccessoires, gemaakt van de beste materialen en exclusieve dessins.

Onder het merk Dutch Lifestyle levert Spits een assortiment vloerkleden met eigentijdse dessins voor binnen of buiten. Daarnaast voert Spits een uitgebreid assortiment raam- en decoratiefolie en tafelzeil en tafeltextiel van het merk d-c-fix.

Verschillende productgroepen, die elkaar perfect aanvullen. Te verkrijgen op één-en-hetzelfde vertrouwde adres.

Gemarkeerd product

Products

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top