Solaye Fabrics Bvba – Interieur Collectie Dagen

Solaye Fabrics Bvba

Solaye Fabrics Bvba

Over ons

Solaye Fabrics is de exclusieve distributeur van de Sunshadow screen doeken van Alkenz voor Europa.
Alkenz is en blijft een naam in de screendoek wereld. Ze zijn een onafhankelijke Zuid-Koreaanse producent die jaarlijks tot 5 miljoen m² screendoek produceert en wereldwijd verkoopt.
Bij Solaye Fabrics, gaan we op basis van onze ervaring op de Europese markt, een ruime voorraad (> 4000 rollen) gaan opbouwen en onderhouden om zo voldoende snel onze klanten te kunnen ondersteunen met gepaste leveringen.
Een automatisch systeem dat de bestellingen bij de productie beheert, zorgt ervoor dat we telkens opnieuw de juiste referenties en kleuren gaan bestellen. Alle doeken bevinden zich in een digitaal beheerd magazijn te Ieper.
Ook bij projecten met aangepaste hoeveelheden, bekijken we samen met de klant en de productie, hoe we snel en betrouwbaar de gevraagde projecthoeveelheid kunnen leveren.
De kwaliteit van het gekende “Sunshadow” Alkenz screendoek, de snelheid van de verwerking van de bestellingen en een betrouwbare uitlevering of mogelijkheid tot afhaling liggen aan de basis van ons totale service pakket dat wij aanbieden bij onze klanten.
Wij bieden een heel ruim assortiment aan van wel 14 verschillende doeksoorten voor alle situaties en wensen van onze klanten, beginnend bij de basisdoeken tem de meeste performante kwaliteit voor binnen screen.

Gemarkeerd product

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top