Silva Floors – Interieur Collectie Dagen

Silva Floors

Over ons

Silva Floors is een uniek bedrijf met een eigen filosofie en eigen stijl. Zo straalt elke plank een bepaalde look maar ook een levensvisie uit. De visie van Silva Floors.

Het Belgische bedrijf werd opgericht in mei 2019 door Steven Swaegers. Samen met zijn team tilt hij deze branche naar een hoger niveau. Met meer dan 15 jaar ervaring heeft deze ploeg unieke collecties gecreëerd door uitsluitend Belgische producten te gebruiken.

Elke plank wordt met de grootste zorg behandeld: van het selecteren uit verschillende houtsoorten tot het natuurlijke verfproces … Elke stap in het proces wordt benaderd met een buitengewoon oog voor detail. Vakmanschap dragen we dan ook hoog in het vaandel binnen Silva Floors.

De eigen aanpak in het productieproces, de persoonlijke marketingvisie en bijgevolg ook een aparte benadering op vlak van samenwerkingen… Het geheel maakt van Silva Floors een buitengewoon bedrijf.

Als trotse makers van deze unieke houten vloeren is Silva Floors op zoek naar verdelers die dezelfde filosofie kunnen uitdragen. Elke partner-ambassadeur moet dezelfde waarden en ideeën over professionaliteit en partnerschap delen en nastreven. Samen met Steven en het team willen we de beste omgeving creëren om onze topproducten aan het grote publiek te leveren.

Gemarkeerd product

Products

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top