Qurails – Powered by Goelst – Interieur Collectie Dagen

Qurails – Powered by Goelst

Qurails – Powered by Goelst

Over ons

Gordijnrails van Qurails: elegant design, luxe uitstraling
Het in Ede gevestigde Qurails is met G-Rail® marktleider op het gebied van gordijnrails. Naast de standaard gordijnrails levert Qurails vouwgordijn systemen, skylightsystemen en paneelgordijn systemen. Al deze systemen zijn elektrisch uit te voeren en zijn te integreren met elk domoticasysteem. Qurails biedt u veelzijdig inzetbare gordijnrails, geschikt voor alle plafond- en wandsoorten. Onze uiteenlopende railprofielen zijn o.a. inzetbaar voor vitrage, lichte gordijnen, wat zwaardere overgordijnen en verduisteringsstoffen. De elegante railsystemen zijn prima te buigen en passen in elk interieur dat vraagt om afwerking met klasse!

Meer dan gordijnrails
Naast gordijnrails beschikt Qurails over een breed assortiment accessoires om uw wandinrichting compleet te maken. Denk hierbij aan gordijnen in allerlei soorten en maten en schilderij ophangsystemen.

Specialist in maatwerk
Qurails heeft alle ervaring en expertise zelf in huis om uw project van begin tot eind te begeleiden en de vinger strak aan de pols te houden. Wij zijn gespecialiseerd in maatwerk en denken graag met u mee, uiteraard ook op locatie. Geen vraag is te gek, geen ruimte te klein (of te groot).

Gemarkeerd product

Products

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top