Prestigious Textiles – Interieur Collectie Dagen

Prestigious Textiles

Over ons

Prestigieus is een internationale onderneming, met een netwerk van dealers en handelspartners in heel Europa, China en Zuid-Afrika, waardoor het merk PT over de hele wereld sterk is.
Het hoofdkantoor van de groep is een indrukwekkend complex van 75.000 ft2 in West Yorkshire. Het distributiecentrum, een van de grootste faciliteiten in zijn soort in Europa, is een drukke plaats, kan zo’n vijf miljoen meter stof op voorraad houden en heeft een maandelijkse capaciteit van 500.000 meter of meer. Een speciale monstername-eenheid biedt essentiële ondersteuning, terwijl een aparte afdeling de behangsector bedient.
Nu, zoals altijd, worden het hele jaar door nieuwe collecties ontwikkeld, waarbij het ervaren ontwerpteam van het bedrijf voortdurend nieuwe richtingen in concepten en kleur verkent.
Een dergelijk rollend creatief programma zorgt ervoor dat het Prestigieuze portfolio zowel breed als toonaangevend blijft. Maar ook na drie decennia bewijst dit familiebedrijf nog steeds dat kwaliteit en flair nooit uit de mode raken.

Gemarkeerd product

Products

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top