Pintail International bv – Interieur Collectie Dagen

Pintail International bv

Over ons

Pintail International is een Nederlandse producent van meubel-, gordijn- outdoor- en projectstoffen. In ons bedrijf in Almelo worden stoffen gelamineerd, gefinisht en digitaal bedrukt. Wij zijn, door al deze zogenaamde “in-house” activiteiten, enorm flexibel bij het personaliseren van de verschillende producten. Voor de meubel en gordijnindustrie hebben en houden we voorraad van de verschillende basiskwaliteiten in onze collectie. Dit betekent flexibiliteit en snelheid bij leveringen. Zowel coupons als volle rollen kunnen vanuit voorraad geleverd worden.

Voor de ontwikkeling van onze collecties heeft Pintail International B.V. nauw contact met bekende Nederlandse designers en stylisten. Onze basiscollectie is bijvoorbeeld zorgvuldig opgebouwd, waarmee ze geschikt is voor de verschillende markten. Door onze nieuwste ontwikkelingen zijn we in staat een groot scala aan moderne kleuren en designs aan te bieden. Het is zelfs mogelijk uw eigen unieke artikel en design te ontwikkelen.

Dit jaar introduceren wij o.a. een nieuwe collectie met een waar Retro thema. Deze collectie is te bewonderen in onze stand. Kom langs, laat je inspireren en voel en ervaar onze hoogwaardige kwaliteit stoffen.

Gemarkeerd product

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top