NoordzeeBanket – Interieur Collectie Dagen

NoordzeeBanket

NoordzeeBanket

Over ons

Stel, je bent op zoek naar een bijzondere toevoeging aan je interieur waarbij jouw eigen stijl vertaald wordt naar een luxueuze en toch rustgevende binnenruimte. En wat als deze bijzondere toevoeging ook nog eens exclusief en duurzaam is? Aandacht voor deze elementen en een passie voor de natuur vormen samen NoordzeeBanket.

Noordzeebanket is in 2015 opgericht door Elly Deurloo en is ondertussen uitgegroeid tot familiebedrijf. Na jaren van ervaring is, door de schoonheid van de natuur te combineren met design en interieur, een geheel nieuw concept op de markt gebracht. NoordzeeBanket richt zich vol passie op het op maat ontwerpen en met de hand vervaardigen van interieurdesign gemaakt van schelpen uit de Noordzee. Door deze passie samen te voegen met de beleving van de klant ontstaan de meest unieke projecten, van losse designs tot gehele wanden.

De natuur is een ontzagwekkend element in onze leefomgeving waarbij de toepasbaarheid en hergebruik van natuurproducten wordt gezien als een verrijking binnen het interieur. Hierbij is steeds meer aandacht voor duurzaam- en milieuvriendelijkheid. NoordzeeBanket sluit daar graag bij aan. Zo kent het product een duurzaam karakter.

Gemarkeerd product

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top