MUBLO – Interieur Collectie Dagen

Evenementenhal Gorinchem – 22, 23 & 24 september 2024

MUBLO

MUBLO

Over ons

Mublo is een Belgisch interieur- en lifestylemerk dat zich kenmerkt door producten van uitsluitend hoge kwaliteit gemaakt in samenwerking met lokale en Europese fabrikanten. Dankzij duurzame materialen, een eigentijdse esthetiek én rijke stoffen, drukken de items van Mublo een unieke stempel op elk interieur.

Van meubels, decoratie en interieurstoffen – gaande van wandbekleding, tot rolgordijnen op maat, tapijten, decoratieve stoffen, en meer – het is onze ambitie om een zo compleet mogelijk interieur- en lifestyle universum aan te bieden. Naast eigentijdse kleuren en vormen en zeer gedetailleerde afwerkingen, onderscheiden onze producten zich vooral door de hoogwaardige stoffering. Verrassende texturen, lijnen en kleuren weerspiegelen de expertise en het vakmanschap van Mublo en haar partners.

Met hun tijdloze, Belgische esthetiek en hoogwaardige materialen zullen onze producten ook over vele jaren nog mooi zijn. Deze visie op duurzaamheid wordt nog versterkt door de made-to-order productiemethode om verspilling van grondstoffen te vermijden en een aanpak op maat te introduceren.

Mublo zoekt mee naar de ziel van elke ruimte en vult elk project in met een exclusief, op maat gemaakte oplossing voor meubilair, afwerking en decoratie. Als leverancier en fabrikant van textieloplossingen voor interieurarchitecten, decorateurs en de meubelindustrie, hebben we de knowhow, het netwerk, en de ervaring om elk project te begeleiden. We staan onze klanten bij als industriële projectpartner, en/of als aanbieder van FF&E totaalconcepten op maat. In elke fase van het project staan we u bij met onze expertise en zoeken we naar de meest kwalitatieve en duurzame oplossingen.

Producten

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top