Kiesel Nederland B.V. – Interieur Collectie Dagen

Kiesel Nederland B.V.

Kiesel Nederland B.V.

Over ons

Kiesel Nederland | Fabrikant van professionelen lijmsystemen
Dé specialist in bouwmaterialen
Ons bedrijf is dé specialist in bouwmaterialen. Wil je frisse tegels in de badkamer? Of ben je als professional bezig met een groot bouwproject? Voor ons is geen klus te groot. Of je nu een professional, consument of bedrijf bent. Wij als groothandel zorgen ervoor dat elke klus slaagt met onze materialen voor de afbouw. En dat voor een voordelige prijs en met een snelle levertijd. Kiesel Nederland is de groothandel in materialen voor de afbouw. In ons assortiment vindt je onder meer lijmsystemen voor vloerlijmen en voorbereidingsproducten voor de professionele vloerenlegger.

De kwaliteit van onze bouwmaterialen staat voor op
Wil je in jouw nieuwe huis de vloer egaliseren? Investeer in kwaliteit als het gaat om afbouwmaterialen. Het optimaal afwerken van een vloer of tegelwand is essentieel om een langdurig resultaat te behouden. Hiervoor heb je beste bouwmaterialen nodig. Bij ons bedrijf kies je uit een gevarieerd aanbod van hoogwaardige afbouwmaterialen zoals, egaline en tegellijm. Wij als groothandel selecteren hiervoor altijd de beste producten voor de afbouw, zodat jij verzekerd bent van een hoogstaand en duurzaam resultaat dat lang meegaat.

Bij ons krijg je advies van ervaren specialisten met kennis over onze afbouwmaterialen
Naast dat je op onze website een ruim aanbod vindt van bouwmaterialen van Kiesel Nederland. Bieden onze specialisten ook advies en informatie aan, over bijvoorbeeld de werking van onze lijmsystemen. Daarnaast vindt je op onze website ‘know how’-video’s. In deze video’s leggen onze experts uit hoe je onze afbouwmaterialen het beste kunt gebruiken.

Bestel uw bouwmaterialen uit onze grote vooraard
Als groothandel zorgen wij ervoor dat wij de materialen voor de afbouw altijd op voorraad hebben. Dit doen wij door deze bouwmaterialen ruim in te kopen. Zo kunnen wij jou altijd een goede prijs garanderen. Doordat wij onze afbouwmaterialen ruim inkopen kun je bij ons ook terecht voor omvangrijke projecten. Dankzij onze ruime voorraad, kunnen wij jou altijd snel voorzien van de juiste afbouwmaterialen voor jouw project. Daarnaast leveren wij als groothandel ook materialen voor de afbouw aan, aan onze verkooppunten.

Gemarkeerd product

Products

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top