Inside Blinds – Interieur Collectie Dagen

Evenementenhal Gorinchem – 22, 23 & 24 september 2024

Inside Blinds

Inside Blinds

Over ons

Al meer dan 30 jaar staat Inside persoonlijk garant voor hoogwaardige raamdecoratie, gaande van gordijnen in luxueuze stoffen tot houten jaloezieën die elk interieur een unieke vibe geven. Innovatie en vernieuwing zitten in ons DNA, het afgelopen jaar hebben we dan ook niet stilgezeten. Opnieuw zijn we vastbesloten om je tijdens InCoDa 2023 te inspireren met baanbrekende innovaties en leuke nieuwigheden. Benieuwd? Breng ons zeker een bezoekje op stand B126.

Op onze stand laten we je graag kennismaken met geavanceerde technologieën en slimme oplossingen die de toekomst van wonen verder zullen vormgeven. Kom onze vernieuwende wereld van smart home ontdekken en verbluf je klanten met een geheel nieuwe dimensie van comfort en gemak. Mis deze kans niet om jezelf en je klanten een voorsprong te geven in de snel evoluerende wereld van smart home.

Daarnaast lanceren we tijdens InCoDa ook drie vernieuwende stoffencollecties om jouw aanbod een heuse boost te geven. Elk van deze collecties is uniek en speelt in op huidige én toekomstige trends.

En dat is niet alles, want wij wij hebben ook groot nieuws en op InCoDa 2023 hoor je daar als eerste alles over.

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top