INretail / CBW-erkend – Interieur Collectie Dagen

INretail / CBW-erkend

Over ons

INretail is er voor iedereen die een (web)winkel heeft in de retail non-food. INretail helpt ondernemers al 100 jaar vooruit. Namens 13.000 winkels knokken wij voor een sterke winkeleconomie. Wij kennen de markt door en door en geen vraag is ons te gek. Zo maken we ondernemen makkelijker.

Woontrends
Elk jaar brengt INretail samen met trendbureau Nijman + Van Haaster de woontrends in kaart. Dit doen we aan de hand van de tijdgeest. Wat gebeurt er in de wereld. Hoe reageren consumenten daarop en wat vraagt dat van jou als retailer? We vertalen deze tijdgeest naar concrete woontrends welke we in een trendwaaier hebben gevat. Wil je kennis maken met de trends voor 2022? Kom langs bij onze stand en je ziet in 1 oogopslag welke trends eraan komen. En ben je lid van INretail? Neem gelijk de trendwaaier mee, wel zo handig!

CBW-erkend
Alle INretail-leden die actief zijn in de woonbranche, zijn CBW-erkend. Alle CBW-erkende winkels in Nederland hanteren algemene voorwaarden die de consument extra goed beschermen. Onder andere extra productgarantie, een aanbetalingsregeling en een onpartijdige geschillenbeslechting met nakomingsgarantie. Een consument doet er dus goed aan om bij een CBW-erkende winkel te kopen, dan is hij zeker van zijn zaak. Ondernemers kunnen CBW-erkend inzetten als een sterke marketingtool. Hier ondersteunen we graag in! Door bijvoorbeeld het gratis offline promotiemateriaal, door online campagnes te voeren namens alle CBW-erkende woonwinkels in Nederland en natuurlijk het platform www.cbw-erkend.nl waar alle aangesloten winkels te vinden zijn. Wil je meer weten over CBW-erkend? Loop dan bij ons langs van 12-14 september, we vertellen je er graag meer over!

Gemarkeerd product

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top