Dutch Interior Group – Interieur Collectie Dagen

Dutch Interior Group

Dutch Interior Group

Over ons

Dutch Interior Group
Vloeren van Nederlandse kwaliteit
Dutch Interior Group, uw groothandel met eigen collecties in: laminaat, parket, PVC en Traprenovaties. Met uitsluitend de focus op B2B, richten wij ons eigenlijk op iedere zakelijke partij waarvoor onze vloeren uitkomst bieden zoals in de: Projectinrichting, vastgoed en renovatie, woonwinkels, parketteurs en nog veel meer!
Ons gedreven team met enthousiaste vertegenwoordigers/adviseurs gaat geen uitdaging uit de weg. Wij kennen onze klanten, met een vaste gesprekpartner, persoonlijk advies en maatwerk proberen wij ook buiten de bestaande kaders te denken en u zo goed mogelijk te ondersteunen bij uw project of klus op vloerengebied.
Met tal van dealers in de Benelux en daar buiten zijn wij niet meer weg te denken uit de zakelijke vloerenmarkt. In de klassieke houten vloeren markt bieden wij veel variatie met ons uitgebreide assortiment Multiplanken, lamellen, visgraten en Hongaarsepunten, die wij in onze eigen oliestaat van maar liefst 10 verschillende kleuren kunnen voorzien!
Daarnaast timmeren wij met onze uitgebreide PVC collectie ook flink aan de weg, met nu zelfs bijpassende PVC traprenovaties in onze bestaande PVC kleuren, dit maakt ons uniek in Nederland!
Kortom, genoeg reden om onze stand te bezoeken en u verder te laten informeren naar de mogelijkheden, wij zien u graag op stand 813

Gemarkeerd product

Products

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top