Comafin Groep BV – Interieur Collectie Dagen

Comafin Groep BV

Over ons

De Comafin Groep is het formulehuis van Thuisin, Woninginrichting-Aanhuis.nl en Dé Woonspecialist. Stuk voor stuk sterke namen op het gebied van woninginrichting.

Thuisin
Thuisin staat bekend als inspirerende woonwinkel. Hier vind je alles op het gebied van interieur onder één dak: raamdecoratie, gordijnen vloeren en kasten op maat. Maar ook voor verf en behang is Thuisin het adres in de buurt. Want met ruim 45 winkels in Nederland is het nooit ver rijden naar een vestiging.
Naast het ruime assortiment van de beste merken, biedt Thuisin de service die jouw woninginrichting verdient. Onze adviseurs staan in de winkel voor je klaar voor advies over onze producten, maar ook om een compleet interieurplan te maken met jouw persoonlijke wensen. Toch liever advies aan huis? Geen probleem, we plannen graag een persoonlijke afspraak. Is alles bedacht, uitgezocht en ingetekend? Dan ontzorgen wij je op het gebied van plannen, het inmeten en leggen, het plaatsen en het monteren.

Woninginrichting-Aanhuis.nl
Woninginrichting-Aanhuis.nl bestaat uit zo’n 65 winkels in Nederland. Hier vindt de consument alles om zijn hele woning van boven naar beneden compleet in te richten met onder andere vloeren, raamdecoratie, gordijnen, kasten op maat, stalen deuren, shutters en schilder- en behangservice. Mede door de samenwerking met het populaire programma vtwonen ‘weer verliefd op je huis’, is de landelijke bekendheid van Woninginrichting-Aanhuis.nl enorm gegroeid en is het uitgegroeid tot een sterk en succesvol merk.
Woninginrichting-Aanhuis.nl bied je een compleet pakket als het gaat om jouw woninginrichting, zeker als het gaat om interieuradvies. In onze winkels organiseren we wekelijks kosteloze sessies om je op weg te helpen je woonstijl te bepalen. Wil je uitgebreid advies? Dan nemen onze interieurontwerpers alle tijd voor je om samen de indeling van je kamer en een kleurenplan te maken. Hierin nemen we uiteraard ons assortiment in mee. Jij geeft aan wat je wilt en wij zorgen voor het complete plaatje. Hierin word je begeleid bij alle verschillende processen van keuzes, uitvoering van alle werkzaamheden tot en met de oplevering van alle verschillende producten samengevat in jouw eigen prachtige woonstijl.

De Woonspecialist
Op zoek naar de lokale ondernemer op de hoek? Dan kan je terecht bij de Woonspecialist. Bij alle winkels van de Woonspecialist is de lokale ondernemer de drijvende kracht achter de winkel. Zij zijn de adviseurs die je nodig hebt als het gaat om je woninginrichting, zoals je vloeren, wandbekleding en je raamdecoratie. Hij of zij staat voor kwaliteit en bekendheid in de buurt. Je kan er terecht voor een kopje koffie, kort advies, een praatje over de buurt én natuurlijk voor een compleet nieuwe woninginrichting. En dat alles met de kwaliteit die je gewend bent van de beste merken. Keuze gemaakt? Dan zorgen we voor compleet maatwerk. Niet alleen alles op maat passend, wat vanzelfsprekend is, maar ook maatwerk als het gaat om je eigen wensen en smaak. Ook zorgen we voor het aanbrengen en plaatsen van de producten, zodat jij zelf kan genieten van een huis wat tot in de puntjes is afgewerkt door jouw specialist in wonen: de Woonspecialist.

Comafin groep
Alle winkels binnen de Comafin Groep zijn CBW-erkend. Ze hanteren algemene voorwaarden die de consument goed beschermen. Kwaliteit en vakmanschap vinden wij dan ook erg belangrijk. De voornaamste motivatie van de drie formules van de Comafin groep is jouw keuzestress, als het gaat om jouw woninginrichting, om te buigen naar plezier, zodat je van dit bijzondere moment kunt genieten. Want het verhuizen of aanpakken van je woning gebeurt niet ieder jaar en is heel bepalend voor de sfeer van ons dagelijks bestaan. Wat kunnen wij voor jou betekenen? Ongetwijfeld veel meer dan je zou verwachten!

Bij De Comafin Groep zijn dagelijks meer dan 20 medewerkers aan de slag om de winkels van Thuisin, Woninginrichting-Aanhuis.nl en de Woonspecialist te ondersteunen op het gebied van marketing en administratie. Met de collectieve afspraken die wij maken met de leveranciers maken de winkels altijd gebruik van scherpe inkoopdeals en een compleet en actueel assortiment. Aansluiten bij de Comafin groep en één van haar formules draagt bij aan een groei van je winkel, met daarbij de voordelen van je bereik online, gunstige afspraken en een geordende administratie.

Gemarkeerd product

Products

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top