Bostik BV – Interieur Collectie Dagen

Evenementenhal Gorinchem – 22, 23 & 24 september 2024

Bostik BV
Bostik BV

Bostik BV

Over ons

Bostik is een toonaangevende wereldwijde specialist in lijm- en afdichtingsoplossingen. Met meer dan 100 jaar ervaring in het ontwikkelen van hoogwaardige lijmen en kitten zijn we in staat producten te creëren die vernieuwend, effectief en steeds slimmer en milieuvriendelijker zijn.

Op alle vlakken de hoogste kwaliteit bieden, is wat ons drijft. Ruim 6.000 medewerkers in 50 landen zetten zich daar dagelijks voor in. Door nauw samen te werken met onze klanten weten we wat belangrijk is voor de gebruikers van onze producten in de bouw, de industrie en de consumentenmarkt. Dat is wat we verstaan onder onze merkbelofte: Attached to your world.

Ons streven naar een zo klein mogelijke impact op het milieu maken we concreet door optimalisatie van onze eigen bedrijfsvoering, maar ook door flinke investeringen in R&D om het productaanbod onder de merknamen Bostik en Zwaluw steeds actiever te sturen in de richting van duurzame oplossingen.

Bostik is de divisie voor adhesive solutions van de Arkema-Group. De Group realiseert met 20.500 werknemers in 55 landen een omzet van € 11,5 miljard (2022). Meer weten over ons bedrijf? Ga naar https://www.bostik.com/netherlands/nl/our-company/about-bostik/

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top