Belakos | Al ruim 60 jaar gegronde liefde voor vloeren – Interieur Collectie Dagen

Belakos | Al ruim 60 jaar gegronde liefde voor vloeren

Belakos | Al ruim 60 jaar gegronde liefde voor vloeren

Over ons

EEN TROTS FAMILIEBEDRIJF.
Als je al ruim 60 jaar een begrip bent, in Nederlandse huiskamers én in wereldse organisaties, dan kom je ergens vandaan.

Belakos staat er. Voor iedereen. Van de particulier, woning- en projectinrichters, tot aan hotelketens en bioscopen en restaurants.

Het échte fundament? Persoonlijke aandacht.
Van familiebedrijf en tapijtfabrikant uitgegroeid naar groothandel voor tapijt en PVC mét, duidelijk voelbaar, nog steeds de familielijnen als stevig fundament.

DE KRACHT VAN BELAKOS. Dat blijft dan ook de persoonlijke benadering, de kennis én het plezier. Iedereen verdiept zich, durft focus te hebben en zich daarom toe te spitsen op nieuwe productlijnen. De trends van nu verweven met de ervaring door de jaren heen.

HART VOOR VLOEREN. Met verkooppunten door heel Nederland zijn we een trotse speler op de (vloeren)markt. Ook in Europa is Belakos present. Thuis in projectinrichting en daarmee samenwerkende partner voor projectontwikkelaars.

Of je nu kiest voor sfeervol tapijt of de warme uitstraling van een prachtige (visgraat) PVC- vloer. Of als je op zoek bent naar een échte partner binnen de projectinrichting. De mogelijkheden zijn er. Wij zijn er.

Kennismaken? Met ons én het aanbod? Kan!
#vindenweleuk.

BELAKOS: VLOEREN OP STAND 810
Aanwezig op maandag en dinsdag – INCODA 2022

Gemarkeerd product

Products

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top