AV DESIGN STUDIO – Interieur Collectie Dagen

AV DESIGN STUDIO

Atlas Wallcoverings

Over ons

Welkom bij Atlas Wallcoverings, waar we geloven in de waarden van gisteren en de ideeën van morgen. Als 27 jaar oud particulier bedrijf hebben we goede en slechte tijden overleefd, maar we zijn er altijd sterker en slimmer uitgekomen.

ATLAS WALLCOVERINGS N.V. is een kleine maar zeer flexibele ontwerper en fabrikant van wandbekleding gevestigd in België met productiefaciliteiten in enkele landen. Onze klanten waarderen onze creativiteit die hen ten goede komt in termen van omzet en terugkerend maatwerk.

Muren hebben de kracht om omgevingen te veranderen, hoe ze eruitzien, hoe ze werken, hoe ze aanvoelen. Ons doel is om betere muren te maken voor onze klanten. Betere muren zorgen voor betere omgevingen. In onze studio nemen we het maken van wandbekleding serieus, wat niet wil zeggen dat we er geen plezier in hebben.
Ons doel is om betere muren te maken voor onze klanten… Dit betekent niet alleen geweldige muurbekledingen. Het betekent investeren in kwaliteit, voorraad en service. Als familiebedrijf werken we vanuit het idee klein genoeg te zijn om voor al onze klanten te zorgen en aan hun eisen te voldoen. We luisteren. We werken hard. We barsten van de nieuwe ideeën.

Ook u kunnen wij helpen om uw wandbekledingsverkoop te verbeteren en dit op 2 verschillende manieren:

1. Ons assortiment “AV Design Studio”. Dit merk is gelanceerd in januari 2011 en bevindt zich op het hoogste niveau voor ontwerp en producttype. In dit assortiment lanceren we minimaal 2 sprankelende collecties per jaar. Sinds 2022 voegen we ook verschillende soorten producten toe zoals textiel wandbekleding, keramiek wandbekleding en mat geborsteld alu.

2. Onze merkcollectie “Atlas Creation” met een brede keuze voor de meest veeleisende klanten. Ook in dit assortiment brengen we elk jaar een aantal nieuwe collecties met nieuwe ideeën.

Al onze producten worden bedrukt met de diepdruktechniek (helio) of rotatiezeef. Afhankelijk van het type product zijn ze ofwel “hot embossed” voor vinyl of “reliëf” voor papier en voor “paste the wall” -producten. Naast het vinylassortiment bieden we verschillende collecties aan die gedrukt zijn op de best beschikbare non-woven substraten.
Ongeveer 20 jaar geleden hebben we de DIGITALE printtechnologie toegevoegd aan ons assortiment. Ook hier zijn wij in staat om op verschillende breedtes en substraten te printen.

We ontmoeten je graag om te bespreken hoe we jouw bedrijf kunnen helpen om de verkoop van wandbekleding te verhogen op een manier die bij jouw bedrijf past. Gelieve per post te antwoorden aan onze algemeen directeur, de heer Romain Saillart, op saillart@atlaswallco.com
Bedrijfsproductpresentatie

Destiny: PREMIRE OP ENCODE TENTOONSTELLING IN NEDERLAND
90 CM Diep reliëf, zwaar vinyl op niet-geweven rug. Sensationele ontwerpen en adembenemende kleuren. Een musthave collectie voor iedere verkoper van topkwaliteit wandbekleding.

AV Keramiek : NIEUW NIEUW NIEUW NIEUW NIEUW
Revolutionaire 3,5 mm dunne oppervlakteplaten. Ideale wandbekleding in residentiële en commerciële ruimtes, inclusief natte ruimtes, zowel voor nieuwbouw als voor renovatieprojecten met tegels op reeds bestaande vloeren. Standaardformaat is 100 x 50 cm, en ja, we kunnen voor deze kwaliteit tot 100 x 300 cm gaan. matte afwerking
Perfect vlak; flexibel.
Buitengewone extra weerstand dankzij het versterkende glasvezelgaas.
Makkelijk om mee te werken, betrouwbaar.
Hoogste standaard in kwaliteit en prestatie, dankzij het gebruik van de beste grondstoffen.
Zeer milieuvriendelijk minder grondstofverbruik, lager water- en energieverbruik en lagere CO2

We blijven de volgende collecties bedienen, allemaal met:
Belgisch product, digitaal printproces
Wandbekleding verkrijgbaar in 8,50 rollen, 50 cm breed, 160 gsm Europees non-woven, Muurschilderingen verkrijgbaar in elk formaat en verschillende ondergronden, vinyl 90 cm, naadloos (tot 500 cm hoogte en elke lengte in 1 stuk), zilver en goud metallics op 106 cm en natuurlijk de standaard non woven van 50 cm breed.!

Antieke tegels: Geïnspireerd door de ‘Spaanse moderne’ cultuur en een esthetiek uit de Oude Wereld, is de collectie “Antique Tiles” klaar om uw ruimte te stimuleren met levendige, op de natuur geïnspireerde kleuren, levendige patronen en fijn ambachtelijk vakmanschap. Perfect voor een opvallende muur. Deze nieuwe ontwerpen zijn klaar om je stijl tot leven te brengen. Dus ga je gang en maak een tocht over de zee, verken de “Antieke Tegels”.
Elk patroon is echt een individueel kunstwerk dat blijvende schoonheid en warmte aan uw huis zal toevoegen.

Babylife: Kies uit onze grote selectie kinderkamerbehang en muurschilderingen. Creëer een stimulerende en gelukkige omgeving voor je kleintje waar ze van zullen opgroeien. Ontwerp een kinderkamer waar je baby dol op zal zijn, met gedurfde kleuren en vriendelijke ontwerpen, om de ultieme knusheid te creëren waar zowel jij als je kinderen van zullen genieten. Met een breed scala aan kleurrijke ontwerpen, is onze collectie kinderkamerbehang geschikt voor pasgeborenen, peuters of zelfs degenen die in hun vroege schooljaren zitten.

Overmaat 1: nieuw nieuw nieuw nieuw
deze collectie wordt zeer actueel en aantrekkelijk, zeker door de nieuwe substraten, zoals “naadloos” die aan ons assortiment worden toegevoegd. Voor uw moderne ontwerpen met een vleugje “Excess” is dit het perfecte stalenboek.

Moderne kunst: Niets goeds komt zonder risico.’ In AV Design Studio weten we niet precies waar we die regel voor het eerst hoorden, maar hij wordt vaak voor onszelf herhaald terwijl we ons een weg banen door de kunstwereld. Al deze kunst is digitaal gemaakt, en de beste manier om het te beschrijven is dat het een beetje lijkt op digitaal quilten. Soms beginnen we met een foto, of collage van foto’s, en maken er een digitaal schilderij van. Soms maken we verschillende patronen en achtergrondontwerpen, knippen we stukken uit en voegen ze samen om een afbeelding te creëren.

The Great Zoo: Kies uit onze grote selectie kinderkamerbehang en muurschilderingen. Creëer een stimulerende en gelukkige omgeving voor je kleintje waar ze van zullen opgroeien. Ontwerp een kinderkamer waar je baby dol op zal zijn, met gedurfde kleuren en vriendelijke ontwerpen, om de ultieme knusheid te creëren waar zowel jij als je kinderen van zullen genieten.

Gemarkeerd product

Products

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top