ARBITON FLOORS – Interieur Collectie Dagen

ARBITON FLOORS

ARBITON FLOORS

Over ons

WIJ ZIJN DE VLOEREXPERTS
WIJ CREREN, WIJ TESTEN, WIJ PRODUCEREN

In 2022 zijn wij zelf gestart met de productie van vinyl – klikvloeren in het oosten Polen.
Onze hyper moderne machines in Środa Wielkopolska ( 25 km van Poznan ) zijn volledig geïntegreerd in onze productie locatie en produceren een uitgebreid gamma aan vloeren en vloersysteem, waarbij we nu oprecht en vol trots kunnen zeggen : Made in the EU !
Onze “A.Design Studio” is verantwoordelijk voor de ontwikkeling van unieke decors en patronen, geïnspireerd op de mooiste houtsoorten van over de hele wereld.
Onze engineering ontwikkelt producten met steeds betere technische parameters. Verder zorgen het productieteam en de kwaliteitscontrole ervoor dat, onze vinylvloeren keer op keer dezelfde zeer hoge kwaliteit hebben.
Ons eigen laboratorium test jaarlijks duizenden monsters, zodat we u het beste vinyl vloersysteem op de markt kunnen aanbieden.
We weten niet alleen hoe we vloeren moeten produceren, maar ook hoe deze te leggen en onderhouden. Wanneer u Arbiton®-vloeren koopt en verkoopt, ontvangt u niet alleen een uitstekend product met perfecte technische parameters maar, ook een professioneel team van experts die bij elke stap ook zorgen voor goede after-sales service.

Gemarkeerd product

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top