Akzo Nobel Decorative Coatings BV (Netherlands) – Interieur Collectie Dagen

Akzo Nobel Decorative Coatings BV (Netherlands)

Akzo Nobel Decorative Coatings BV (Netherlands)

Over ons

AkzoNobel is een van ‘s werelds toonaangevende industriële ondernemingen. Onze wereldwijde activiteiten zijn georganiseerd in drie bedrijven: Decoratieve Paints , Performance Coatings en Specialty Chemicals.
Klanten over de hele wereld gebruiken onze vertrouwde merken en producten die inspireren en het dagelijks leven prettiger maken.
Tot onze merken behoren bekende namen zoals Sikkens, Flexa, Cetabever, Glitsa, Trimetal, Hammerite en Alabastine. We hebben een leiderschapspositie op het gebied van duurzaamheid. Van daaruit zetten we ons in om steden en omgevingen levendiger te maken, te beschermen en kleur te geven.

“Superieure kwaliteit”
Sinds 1792 staat de naam Sikkens voor verven en lakken van superieure kwaliteit en innovatieve coatings. Het assortiment van Sikkens bestaat uit een uitgebreide serie Professionele muurverven en lakken die allen garant staan voor een top kwaliteit van je schilderwerk met een duurzaam resultaat.

“Laat je interieur stralen”
Pure by Flexa Colorlab is het kleurpalet van hoogwaardige kwaliteit ontworpen door de kleurspecialisten van Flexa: “Klassieke kleuren gecombineerd met moderne tonen vormen dit unieke rijke unieke kleurpalet van tijdloze kleuren. De kleuren van Pure by Flexa Colorlab brengen je persoonlijkheid tot uiting en laten je interieur stralen.

Gemarkeerd product

Products

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top