Interieur Collectie Dagen (InCoDa)

Waarom je InCoDa niet wilt missen

Laat de drukte even voor wat het is en kom tot rust in een gezellige en inspirerende sfeer met gratis verzorgde catering.

ERVAAR

Zie en voel de nieuwste tegelvloeren en woon verschillende demo's bij van de deelnemers.

INSPIRATIE

Ontdek de nieuwste trends, trendkleuren en collecties van de prominente merken voor het nieuwe seizoen.

CONNECT

Ontmoet vertegenwoordigers van verschillende prominente merken in de woning- en projectinrichting.

KENNIS

Volg interessante lezingen en demo's ter voorbereiding op een succesvol en nieuw seizoen.

Wie zijn de deelnemers?

Vanaf aankomende editie ontdek je ook de nieuwste collecties tegels en tools op vakbeurs InCoDa. Verkoop je ook andere productgroepen? Op InCoDa ontdek je ook de laatste collecties in de segmenten raamdecoratie, vloeren (van pvc en laminaat tot parket en gietvloeren), wandbekleding en stoffering. Wil je meer weten over de exposanten die je tijdens het vakevent kunt ontmoeten? Lees hier dan meer informatie over het exposantenprofiel.

Vanaf aankomende editie kun je als interieurprofessional ook verschillende vertegenwoordigers van tegelmerken ontmoeten. Benieuwd welke fabrikanten, agenten en grossiers aankomende editie meedoen aan InCoDa en wat ze gaan presenteren? Bekijk dan hier de deelnemerslijst met alle bijbehorende online bedrijfsprofielen waarin je alvast enkele producten en diensten kunt ontdekken. Ook kun je vóór je bezoek contact opnemen met de exposanten.  

Lees meer over tegels op InCoDa

Even uit de drukte en in een ontspannen sfeer

Eindelijk kan de interieurbranche weer samenkomen op een beurs en om dat te vieren wordt de aankomende editie extra speciaal gevierd met meer inspiratie, kennis en ambacht dan ooit! Ontmoet op 12 – 14 september jouw leveranciers, de vertegenwoordigers van 200+ merken en jouw branchegenoten in een gezellige omgeving met verzorgde catering. Mis hét ontmoetingsmoment van het jaar, InCoDa, niet!

Programma

Tijdens InCoDa kun je ook verschillende lezingen en masterclasses volgen over diverse onderwerpen ter voorbereiding op het nieuwe seizoen. Aankomende editie zijn de thema’s Duurzaamheid en Smart Home. Van een Parketpaviljoen powered by Parketblad speciaal voor de parketbranche en Nationale Kampioenschappen Parketleggen + Woning- en Projectstofferen tot een trendlezing, een lezing over de retail en een Pinterest workshop.

EasyGo bez

NIEUW: EasyGo, jouw digitale draagtas

Tijdens aankomende editie kun je eenvoudig een persoonlijk overzicht van jouw bezoek aan InCoDa maken door middel van je eigen Smart Badge. Ook kun je door middel van je Smart Badge jouw visitekaartje delen met een exposant.

Lees hier hoe het werkt en maak gemakkelijk een overzicht van de nieuwste producten en diensten naar jouw persoonlijke interesse en stuur het eventueel door met één klik naar een collega.

De veiligste omgeving voor de tegelspecialist​

Evenementen zoals beurzen zijn vanuit de overheid toegestaan, omdat deze evenementen in zogeheten doorstroomlocaties worden gehouden. Dat heeft de overheid nogmaals bevestigd in de persconferentie van 13 augustus j.l. Dat betekent ook dat Interieur Collectie Dagen (InCoDa) in Evenementenhal Gorinchem doorgaat. Lees in de Covid-19 FAQ hoe wij de veiligste omgeving voor alle bezoekers, exposanten, partners en ons eigen personeel gaan neerzetten.

Blijf op de hoogte met de InCoDa gesegmenteerde nieuwsbrief

Scroll naar top