Interieur Collectie Dagen (InCoDa) | 12-14 SEPTEMBER 2021

DÉ VAKBEURS VOOR RAAMDECORATIE, VLOEREN, WANDBEKLEDING EN STOFFERING.

12 • 13 • 14 SEPTEMBER 2021 | EVENEMENTENHAL GORINCHEM

Het vakevenement dat inspiratie, innovatie, netwerken en het ambacht samenbrengt.

Raamdecoratie

Vloeren

Wandbekleding

Stoffering

Parket

Meubelstoffering

Verf

Tegels

0
Bezoekers
0
Exposanten
0 +
Deelnemende merken
0 %
Bezoekers retentie

Interieur Collectie Dagen

Is dé vakbeurs voor het ontdekken van de nieuwste collecties van prominente merken op het gebied van raamdecoratie, vloeren, wandbekleding en stoffering speciaal voor de woning- en projectinrichting. Daarnaast ontdek je hier de nieuwste (retail)trends en word je geïnspireerd door verschillende inspirators uit de branche tijdens lezingen en workshops. Ook beleef je tijdens het vakevent het ambacht op verschillende stands, tijdens demo’s en natuurlijk ook op het Nationaal Kampioenschap Parketleggen en het Nationaal Kampioenschap Woning- en Projectstofferen.

Bereid jouw business voor op het nieuwe seizoen, vergroot je netwerk en raak geïnspireerd voor een nieuw en succesvol jaar op Interieur Collectie Dagen.

Waarom je Interieur Collectie Dagen niet wilt missen

Inspiratie en innovatie

Met een groot aanbod van prominente merken, seminars en workshops helpt de vakbeurs je te onderscheiden binnen de branche.

Ambacht

Interieur Collectie Dagen is een dynamische vakbeurs waar het ambacht wordt uitgelicht en gevierd op de 3 Nationale Kampioenschappen.

Connect

Hier ontmoet je maar liefst 200+ prominente merken en ruim 6.600 interieurprofessionals in slechts
3 dagen tijd.

Full Service

Zowel bezoekers als exposanten worden met full service ontvangen en krijgen hulp om het bezoek of deelname een groot succes te maken.

maakt zich hart voor

Lees het laatste InCoDa nieuws

Quotes

Partners

Haal ook inspiratie op #incoda

InCoDa bezoeken

Wil jij de laatste trends en nieuwste collecties van ruim 200 prominente merken in de woning- en projectinrichting ontdekken? Wil je inspiratie opdoen voor het nieuwe seizoen? Wil je het ambacht van parketleggen, woning- en projectstofferen en meubelstofferen live beleven? Klik dan hieronder.

Deelnemen aan InCoDa

Wil jij jouw (nieuwste) collecties presenteren aan de professionals in de woning- en projectinrichting?
Wil je nieuwe leads en bestaande relaties ontmoeten? Wil je de branche inspireren op hét nationale vakevent gericht op raamdecoratie vloeren, wandbekleding en stoffering? Klik dan hieronder.

Scroll naar top